Recruitment

In samenwerking met het hoofdkantoor van Tempo-Team is een op maat gemaakt product ontwikkeld dat door lokale vestigingen van het concern kan worden ingekocht. Tegen een vaste lage investering voorziet Pro Contact hen op deze manier van kandidaten voor iedere gewenste vacature via social media advertising. De campagnes zijn binnen een week operationeel en zijn door het hele land inzetbaar. De telefonische screening doen wij intern en sollicitatiegesprekken worden direct ingepland op de door Tempo-Team gewenste locatie.

De landelijk opererende horeca groothandel HANOS heeft ons ingeschakeld voor de werving van magazijnmedewerkers en heftruckchauffeur. Via gerichte campagnes op social media is in korte tijd een grote hoeveelheid sollicitanten aangeleverd. Onze advertentie-experts hebben hier ingezet op lokale targeting. Voordat een traject start, organiseren wij een strategische sessie waarin samen met een opdrachtgever de KPI’s en uitgangspunten van de campagne bepaald worden. Samen waarborgen wij op deze manier de kwaliteit.

€8,31 per operator

€1,74 per chauffeur

€9,68 per monteur

€5,33 per logistiek medewerker

Sales

Voor het nieuwe voetbalproduct ‘Kicks’ heeft de KNVB onze hulp ingeschakeld. Kicks is een eigentijdse variant van voetballen: met ongedwongen, kwalitatieve en vrijblijvende sessies speelt de voetbalbond in op de stijgende vraag van ‘voetbal op maat’. Tijdens het betreffende sales bootcamp zijn wij samen met hen ingegaan op technieken om Kicks bij potentiële spelers onder de aandacht te brengen. Het primaire doel van de KNVB is Kicks uitbreiden in Utrecht en Amsterdam, waarna andere (grote) steden in het land volgen. Om deze strategie kracht bij te zetten, voeren wij ook social selling campagne uit, waarin wij via LinkedIn contact leggen met mogelijk deelnemers. Als de interesse concreet is, neemt de KNVB het contact over: doelmatig en efficiënt.

Autos zijn een generiek product. Daarom moet je je als onderneming onderscheiden op service, prijs en snelheid. Pro Contact fungeert als verlengstuk van onze salesorganisatie en maakt via verschillende kanalen afspraken voor onze accountmanagers. Altijd met onze kernwaarden als uitgangspunt, dat werkt erg prettig.

€211,25 per lead

€72,50 per lead

€133,- per afspraak

€17,61 per offerte