Pro Contact | Clients Archive | Pro Contact

Als internationale specialist op het gebied van customer experiences blijft Webhelp groeien. Om hen te helpen in de zoektocht naar nieuw personeel ondersteunen we hen door middel van campagnes via Instagram en Facebook. Zo zijn we gestart met een campagne voor klantenservicemedewerkers. Inmiddels werven we ook sales outbound medewerkers en client managers.

Cost per Applicant € 1,88
Cost per Hire: € 443,75
Bereik: 13.000

Van Mossel Automotive Group behoort tot de top 3 automotive bedrijven in Nederland. We zijn voor hen gestart met de werving van automonteurs via Facebook. Inmiddels hebben we alle vestigingen van Van Mossel in onze portefeuille en werven we naast automonteurs ook plaatwerkers, glasmonteurs en verkoopadviseurs.

Cost per Applicant € 14,29
Cost per Hire: € 2.875
Bereik: 43.201

Maasvlakte Olie Terminal is een van de grootste olieterminals ter wereld. En voor ons ook een van de meest succesvolle online recruitment campagnes voor operators. Binnen enkele weken liepen er meerdere operators, via onze campagnes, als spil in het logistieke proces rond.

Cost per Applicant € 1,74
Cost per Hire: € 622
Bereik: 10.744

Een van onze leukste campagnes om te maken: de campagne voor timmermannen van Flexx Personeelsdiensten. Hier kozen we niet voor de standaard beelden van timmermannen, maar gebruikten we uitdagende beelden. En met succes! Naast timmermannen werven we inmiddels ook schilders.

Cost per Applicant € 4,55
Cost per Hire: € 1.274
Bereik: 13.172

Voor De Graaf Logistics hebben we meerdere campagnes opgezet. Deze zorgden niet alleen voor binnenkomende kandidaten, maar ook hebben we een aantal campagnes specifiek ingezet voor meer verkeer naar de website.

Cost per Applicant € 6,85
Cost per Hire: € 2.051,25
Bereik: 25.071

Dat de insteek van onze online recruitment campagnes uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een vacature voor vrachtwagenchauffeurs bewijst deze campagne voor Synergie Uitzendbureau. Solliciteren kan binnen twee kliks, zonder CV of motivatie. Deze laagdrempelige manier van solliciteren zorgde gedurende 24 maanden voor een groot aantal plaatsingen.

Cost per Applicant € 3,15
Cost per Hire: € 1.472
Bereik: 62.143