Pro Contact | KLANTCASE: VAPRO Detachering | Pro Contact
← In de media

KLANTCASE: VAPRO Detachering

VAPRO Detachering is gespecialiseerd in het opleiden en leveren van operators voor de procesindustrie. Al kort na de oprichting van Pro Contact was VAPRO Detachering een van de eerste klanten voor wie wij de sales campagnes verzorgden. In korte tijd maakten wij ruim 500 sales afspraken voor de accountmanagers van VAPRO Detachering. Tot op de dag van vandaag nog steeds de basis van haar klantenbestand.

Sindsdien is de samenwerking met VAPRO Detachering uitgegroeid tot een absoluut voorbeeld van onze werkzaamheden. Wij hebben alle werving van de (leerling) operators via Facebook, Instagram en Snapchat verzorgd, een loyaliteitsprogramma ontwikkeld (waardebonnen, gratis fitness en opleidingsvouchers) en intussen hebben wij het aantal sales afspraken op gelijke tred gehouden met de aanwas van het aantal sollicitanten. Van landingspagina’s en Facebook lead ads tot en met LinkedIn en e-mail marketingcampagnes voor het activeren van klanten en kandidaten…

Hiermee is er een cyclus ontstaan die oneindig door kan lopen. Hieronder vind je een greep uit de content die we voor VAPRO Detachering gemaakt hebben:

 

Facebook, Instagram campagne VDC traject:

Snapchat campagne VDC traject:

B2B Facebook campagne:

B2B en employer branding e-mail campagnes:

Loyaliteitsprogramma VAPRO Detachering:

Landingspage VDC traject: