Pro Contact | Vacature Stagiair Sales | Pro Contact | Online Recruitment
← In de media

Stagiair Sales

Altijd op zoek naar goede deals, je zit in de afrondende fase van je studie en bent commercieel ingesteld? Dan is deze salesstage precies de springplank die jij zoekt!

Na het voorwerk van onze content marketeers, strategen en designers, ben jij het sluitstuk van onze salescampagnes en zorg jij dat onze campagnes succesvol zijn. Jij hebt je succes in eigen hand. Je kan met onze senior accountmanagers naar afspraken, bent aan het social sellen via LinkedIn en natuurlijk maak je keiharde sales afspraken. Wij vinden het belangrijk dat jij veel leert op je stage, we verwáchten zelfs dat je met eigen initiatief komt. Er is nog nooit iemand minder geworden van een gezonde dosis zelfvertrouwen en daadkracht.

Door onze veelvuldige salestrainingen word jij nog beter in het vak. Het werk moet af. Dat is het allerbelangrijkste. Maar aan het eind van de dag en in pauzes rusten we lekker uit en spelen we een potje pool, Nintendo, darts of pingpong. And last but not least: Albert Heijn komt bij ons langs om een goede lunch te brengen. Goed presteren kan immers niet op een lege maag.

Wat breng jij mee als Stagiair Sales bij Pro Contact?

Wat krijg je van ons?

Bekijk hier ons (en misschien jouw toekomstige) team!