Pro Contact | Blog Colette | Pro Contact
← In de media

Blog Colette

Hoi, ben ik weer! Ik ben Colette Jansen en je kunt inmiddels wel stellen dat ik niet weg te slaan ben bij Pro Contact. Het begon allemaal in november 2017. Ik zocht een stage en kwam via een vriendin bij Pro Contact terecht. Een memorabel moment. Vanaf hier werd het alleen maar mooier. Een leerzame, inspirerende, gezellige stage volgde. Na deze stage mocht ik gelukkig blijven, als Junior Content Marketeer. Elke lege dag in mijn agenda vulde ik in bij Pro Contact, uiteraard met veel plezier. En laat dat nou precies de reden zijn waarom ik er nog steeds ben. Ik kon Pro Contact niet loslaten en koos ervoor om hier ook mijn tweede stage te lopen, die vandaag is gestart. Een en al feest!

Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en zit in mijn derde jaar. Echter, studeren is niet mijn grootste passie. Heel gek, maar waar. Mijn hart gaat, letterlijk en figuurlijk, sneller kloppen op het hockeyveld. Hier ben ik dan ook vijf keer per week te vinden. Ik speel in Dames 1 van HGC, in Wassenaar. Ons doel is om dit seizoen te promoveren naar het hoogste niveau van Nederland, de Hoofdklasse. Mede hierom ben ik afgelopen zomer verhuisd naar Den Haag. Daarnaast was het tijd om de driehoeksverhouding tussen Arnhem (vorige woonplaats), Amsterdam en Wassenaar te beëindigen.

‘Waar haal je al die energie vandaan?!’ Het is een vraag die ik vaker hoor, maar waar ikzelf het antwoord ook niet op weet. Deze energie gaat vaak samen met een flinke glimlach. Ik vind de sfeer binnen een groep, dus ook binnen Pro Contact, namelijk heel belangrijk en draag hier dan ook graag mijn steentje bij. Mijn geloof? Hoe meer plezier, hoe beter het resultaat.

Pro Contact blijft groeien en is zeer ambitieus. Het zijn factoren die herkenbaar zijn voor mij als topsporter en waar ik veel waarde aan hecht. Weer een match tussen mij en Pro Contact, het houdt niet op… Ik voel me hier zeker op mijn plek en ben ervan overtuigd dat ik mijn skills op het gebied van communicatie nog verder ga ontwikkelen op deze fijne werkvloer.